2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Mégis összejön: Magyarországon ad elő a szélsőjobbos publicista

Hír TV

2018. május 7., hétfő 08:52, frissítve: hétfő 11:04

A hónap végén az Orbán-kormány meghívására Budapesten tart előadást Milo Yiannopoulos. A szélsőjobboldali publicista a 444.hu-nak azt mondta: Magyarország helyzetéről fog beszélni egy konferencián.

Már az év elején is felmerült, hogy a publicista egy V4-es budapesti rendezvényen mondana nyitóbeszédet, amelyet Schmidt Mária alapítványa szervezett, de személye a Fideszen belül is megosztó volt, ezért a konferenciát elhalasztották.

A szélsőjobboldali publicista azután lett kegyvesztett az Egyesült Államokban, miután előkerült egy 2016-os interjú, amelyben arról beszélt; megengedhető, hogy idősebb férfiak 14-15 éves fiúkkal létesítsenek szexuális kapcsolatot.

„A hónap végén az Orbán-kormány meghívására Budapestre utazom előadást tartani. Biztos vagyok benne, hogy rá lehet keresni, mert a kormány hívott meg, biztosan nyilvános esemény lesz. Általában nem szoktam előre elmondani, hogy miről fognak szólni a beszédeim, sokan az olyan országokban, mint Svédország, Németország, Nagy-Britannia, modellként tekintenek Magyarországra és Lengyelországra, akik ellenszegülnek az Európai Unió néhány parancsának. Szóval, erről fogok beszélni egy kicsit és a saját Magyarországgal kapcsolatos benyomásainkról” – mondta a publicista.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!