2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Még nem tudni, mennyiből kampányol a Fidesz

,

2017. augusztus 29., kedd 14:02, frissítve: kedd 16:49

Továbbra sem árul el részleteket a nagyobbik kormánypárt a telefonos kampánya költségeiről.

A Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta, nincs meghatározott keretösszegük a most zajló telefonos-, illetve íméles kampányra, szerintük ugyanis nem várhatók nagy összegek.

„A kampány folyamatban van, telefonos és íméles tájékoztatást adunk azoknak az időseknek, akik a kapcsolattartásra felhatalmaztak minket. A költségekről a végén fogok tudni majd beszámolni. Ez attól függ, hogy hány embert érünk el a telefonhívásokkal, hiszen ahol nem válaszolnak a hívásra, az nem jelent költséget, az ímélküldésnek gyakorlatilag nincs mérhető költsége, de a kampány végeztével erről információkat fogunk adni” – emelte ki Hidvéghi Balázs.

A Fidesz múlt hét óta tartó kampánya során telefonon hívja fel a nyugdíjasok figyelmét Vona Gábor Facebook-bejegyzésére, amelyben szerintük minden idős embert megsértett.

A kampány kapcsán közérdekűadat-igényléssel fordul az egyik jobbikos országgyűlési képviselő Orbán Viktorhoz. Szilágyi György szerint a Fidesz hazugságra épülő, nyugdíjasokat zaklató kampányt folytat, melynek célja, hogy legnagyobb ellenfelét, a Jobbikot hazug állításokkal lejárassa, és megpróbálja az időseket a párt ellen hangolni. A politikus hivatalos választ vár a miniszterelnöktől arra, hogy kivel és milyen összegű szerződést kötöttek a telefonos kampányra vonatkozóan.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!