2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Magát is megszúrta, miután „Tamás kedve elment a szextől”

2016. július 13., szerda 20:11, frissítve: szerda 20:11

Ellentmondásos vallomásokat tett az a nő, aki a vád szerint meg akarta ölni szeretőjét. Egy 18 centiméteres késsel többször megszúrta a 33 éves férfit, majd sikertelen öngyilkosságot követett el.

A 23 éves nőt gyermekkora óta kezelték depresszióval. A sértettel évekig folytatott szexuális viszonyt. A férfi már többször véget vetett volna a kapcsolatnak, de mindannyiszor megesett a szíve a nőn, aki öngyilkossággal fenyegetőzött. Januárban a férfi újra szakítani akart, mire a nő késeket és paprikaspray-t vett magához, majd felkereste a sértettet. Lefeküdtek egymással, majd a vádlott lefújta és megkéselte.

„A sértett a lakásból menekülni próbált, őt követte a vádlott, aki még egyszer hátba szúrta. Az udvaron sikerült a sértettnek a vádlott csuklóját megragadni, a kést úgy tudta kicsavarni a kezéből, hogy eközben a keze a kés élére csúszott. …. Tamás a szomszédos házzal közös kerítés kiskapuján a szomszédokhoz ... Ferencékhez menekült, ahol vérzéseit csillapítani próbálták és a mentőket értesítették” – mondta a Kecskeméti Járási Ügyészség ügyésze, Hubay Attila.

A nő öngyilkossági kísérletet követett el, hasba szúrta magát, de túlélte. A nyomozóknak ellentmondásos vallomást tett. Kezdetben azt mondta, nem emlékszik semmire, később már azt vallotta, hogy a férfi meg akarta erőszakolni.

„Pont a kés mellett húzott el, így én ösztönösen felkaptam a kést a jobb kezembe és hátba szúrtam. A szúrás után próbálta a kést elvenni tőlem, majd amikor lábon rúgott, kiesett a kés a kezemből. A kés még a kezemben volt, ekkor ugyancsak védekezésképpen hadonásztam a késsel és megsebesítettem a hasánál, meg a nyakánál, meg a fülénél. Tamásnak elment a kedve a további szextől, nem gondolta ő sem, hogy így fogom lereagálni és akkor futott ki az ajtón. Én sokkot kaptam és ismét elájultam, amikor magamhoz tértem, akkor szembesültem azzal, hogy csupa vér minden, annyira a sokk hatása alatt voltam, hogy hasba szúrtam magam, öngyilkossági szándékkal” – ismertette a vádlott által elmondottakat a Kecskeméti Törvényszék bírója, Sárközy Szabolcs.

A nő, ha bűnösnek találják, 15 évet is kaphat az emberölési kísérletért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!