2024. 05. 16. Csütörtök Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szolgának születtek 03:00

Lázár: Júdáspénz lenne, amit Gyurcsány cége kap?

,

2015. április 20., hétfő 18:06, frissítve: hétfő 18:09

A kormány azt kéri az Európai Bizottságtól, hogy vizsgálja felül Gyurcsány Ferenc cégének megbízását. Erről a kancelláriaminiszter beszélt a parlamentben, egy kormánypárti napirend előtti felszólalásra válaszul.

Lázár János szerint Brüsszel érdeke is, hogy ne csökkenjen a tekintélye és szavahihetősége Magyarországon. A Miniszterelnökség illetékese a hétvégén jelentette be, hogy az uniós fejlesztések szakmai elemzését az Altus Zrt. végzi a következő években az Európai Bizottság megbízásából.

– Tisztázatlan még egyelőre, hogy ez egy júdáspénz lenne, tekintettel Gyurcsány Ferenc elévülhetetlen, a nemzetközi munkásmozgalomban betöltött érdemeire, és esetleg a visszavonulását készíti elő a miniszterelnök úr, ehhez van szükség erre az 5 millió euróra. Vagy pedig komolyan kell vennünk ezt a megbízást, és egyszer csak a miniszterelnök úr kedves felesége, a fejlesztéspolitika szakavatott szakértője, Dobrev Klára asszony bevonul majd a fejlesztéspolitikai államtitkárságra és ott megkezdi az Európai Unió megbízásából a vizsgálatokat és az ellenőrzéseket – fogalmazott Lázár János.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!