2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Kunhalmi újra ringbe száll az elnöki pozícióért

2016. március 23., szerda 16:30

Újra indul a budapesti MSZP elnökségéért Kunhalmi Ágnes – jelentette be a szervezetet jelenleg is vezető politikus.

A tisztújítás kedden kezdődött, április végén zárul majd az új fővárosi pártvezetés megválasztásával. Kunhalmi Ágnes azt mondta: rajta kívül eddig senki nem jelentkezett a tisztségért. Sajtótájékoztatóján a kormánypártoknak is üzent: szerinte az ország érdekeivel ellentétes az, ha a korábbinál kevesebb fejlesztési forrást kap a főváros.

„Budapest az ország gazdasági központja, az ország egészéért vállal felelősséget, és arra törekszik, hogy Budapest ereje határtól határig megmutatkozzon. 40 százalékát termeli a GDP-nek. Ha Budapestet elsorvasztják és lerombolják, az utolsó faluban se lesz se templom, se Hódmezővásárhelyen villamos. Ezzel világosan szembe kell nézni a mostani Fidesz-hatalomnak” – húzta alá Kunhalmi Ágnes, a szocialisták fővárosi elnöke.

Tisztújítás

A testület egyébként elrendelte a párt kétévente esedékes felmenő rendszerű tisztújítását, a párt vezetőségét megválasztó kongresszust június 25-re hívták össze. Szanyi Tibor hivatalosan is bejelentette az indulását az MSZP elnöki székéért, a tisztségért rajta és a jelenlegi elnökön kívül még Harangozó Tamás és Molnár Gyula száll ringbe. Bővebben>>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!