2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kósa unja a közbeszédet uraló témákat

2015. december 20., vasárnap 17:50, frissítve: vasárnap 19:46

Sérelmezi a Fidesz frakcióvezetője, hogy a közbeszédet sokszor szerinte marginális témák uralják, például Habony Árpád ibizai nyaralása is nagyobb teret kapott, mint a letelepedési kvóta.

A Hír TV-nek Kósa Lajos azt mondta: számtalanszor tapasztalják azt, hogy a kormány hoz valamilyen fontos döntést, és mégsem az a legfontosabb téma. A politikus ezzel magyarázta a Magyar Időknek adott korábbi nyilatkozatát, amelyben azt hangoztatta, hogy bár az ellenzék mindig azzal áll elő, hogy a Fidesz környezete miként gyarapodik, szerinte nem az a fontos, ami a kormány környezetével történik.

„Szerintem mondjuk az, hogy a letelepedési kvóta kapcsán a magyar álláspont micsoda, az lényegesebbnek tűnik annál, hogy milyen magyar állampolgárok egyébként hol töltik a szabadságukat. Tehát én csak ennyit mondtam, hogy nem ez a kérdés, illetve azt a kérdést fejtettem ki, hogy mondták, hogy az ellenzék azzal vádolja a kormányt, hogy a kormány környezete gazdagszik. Ezzel kapcsolatban mondtam, hogy nem tudom, hogy kell ezt érteni, ezek szerint ha az ellenzék kerül kormányra, akkor garanciát vállalnak arra, hogy a kormány környezete elszegényedik?” – mondta Kósa Lajos.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!