2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kósa ugyan nem emlékszik rá, véleményt azért formált róla

Hír TV

2018. január 23., kedd 12:15, frissítve: kedd 22:27

Ugyan nem emlékszik Szél Bernadett szakértőjére Kósa Lajos, de azért véleményt formált róla. A Fidesz volt ügyvezető alelnökét Debrecenben kérdezte a Hír TV, ahol a Modern városok programról tartott beszámolót. A politikus egyetért Németh Szilárddal abban, hogy kockázatos lenne beengedni a nemzetbiztonsági bizottság ülésére Janan Mirwaist.

„Lehet, hogy találkoztam vele – több ezer emberrel találkozom –, de csak úgy, nem tudom a nevét, nem mutattak be neki, semmilyen kapcsolatban nem vagyok vele. Viszont az a leghatározottabb véleményem, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő embert a nemzetbiztonsági vagy a honvédelmi bizottság ülésére beengedni kifejezetten tilos. Lehetetlenné teszi a munkát. Egyetértek Németh Szilárddal, mert aki ilyen szakértőt akart bevonni, az maga is nemzetbiztonsági kockázatot jelent” – fogalmazott Kósa Lajos.

Mint ismeretes, Janan Mirwais dolgozott több kormányközeli intézményben: például a fideszes Demokrácia Központnál, illetve a Schmidt Mária vezette Terror Házánál is.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!