2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

„Kis pénztárcám, gyere ide!” - így buliznak a fidelitasosok?

2017. szeptember 6., szerda 21:33, frissítve: szerda 22:51

Trágár viccek és vállalhatatlan bulik jellemzik a Fidelitas nyári rendezvényét a Jobbik-közeli N1 TV riportja szerint. A felvételeken két, állítólagos Fidelitas-tag arról is beszél, hogy „a Momentum előadásaira csak néhány nyugger kíváncsi”. A Jobbik szerint megmutatkozott a fiatal fideszesek valódi arca, míg Kósa Lajos a Népszabadság hamisított Teller-leveléhez hasonlította a felvételeket.

A Fidelitas valódi arca – ezzel a címmel publikált riportot a Jobbik-közeli N1 TV. A televízió munkatársa állítása szerint résztvevőként jutott be a kormánypárt ifjúsági tagozatának mátrafüredi nyári szabadegyetemére, ahol a név és arc nélkül nyilatkozó résztvevők trágár viccektől és vállalhatatlan megnyilvánulásoktól hemzsegő összejövetelről számoltak be.

„Ilyenek, hogy mi a különbség a Tesco meg egy halott csecsemő között (…). A Tescóba nem megyek el vasárnap. Tehát ilyenek, és ez napszak (…). Ilyen szex halott csecsemővel meg ilyen poénok” – a Fidelitas-tagként bemutatott, eltorzított hanggal megszólaló lányok az idősebb korosztályról is elmondták a véleményüket.

„Magyarul hogy hívod az idősebb barátodat? Biztos, hogy nem apucinak. Hogy hívod? Kis pénztárcám, gyere ide! Sétáló ATM. (…) Momentumra nálunk egy fiatal nem ment el. Öt ilyen hülye nyugger meg ilyen középkorú ember elment meghallgatni a Momentumot.”

„Hát így épül a Fidesz polgári jövője. Azt hiszem, hogy az ott látottak, sokkal inkább az ott hallottak pontosan mutatják, hogy a propaganda ellenére ők kicsodák, micsodák, hogyan gondolkodnak, és milyen jövőt képzelnek maguknak” – reagált a felvételekre a Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám.

A Fidesz frakcióvezetője azonban hiteltelennek tartja a hanganyagot.

„Most hallok életemben először az ügyről. Úgyhogy ráadásul engedje meg, hogy az általános forráskritika szabályaira felhívjam mindenkinek a figyelmét. Tehát ellenőrizhetetlen felvételek, amit ön sem látott, csak hallott róla” – fogalmazott Kósa Lajos, aki az N1 TV felvételének hitelességét a Népszabadságban publikált, hamisított Teller-levélhez hasonlította.

Februárban a Fidelitas füzesgyarmati wellnes-disznóvágásán többen megsérültek, amikor különböző érdekkörök képviselői részegen verekedtek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!