2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Kampányfinis: Fásy Ádámot és egy Ferrarit is bevetett a Fidesz

Hír TV

2018. április 7., szombat 19:53, frissítve: szombat 21:01

Bulizással zárta a kampányt több fideszes politikus is. Orbán Viktor ügyvédje Fásy Ádámmal énekelt mulatós slágert, Óbudán pedig egy tűzpiros Ferrarit is bevetettek. Hivatalosan egyik eseményt sem kampányrendezvényként hirdették.

„Megfogadtuk, hogy ma nincs kampány, ugye? Így van, ez nem kampányrendezvény. Szeretnénk önöket, benneteket szórakoztatni – emelte ki Fásy Ádám.

A választás előtti napon rendezték meg Fásy Ádám Zeneexpresszének 18. születésnapját a Klauzál téren. Az eseményen a kerület fideszes országgyűlésiképviselő-jelöltje és Orbán Viktor ügyvédje, Bajkai István is fellépett.

Bajkai először zongorán csillogtatta meg a lírai oldalát. Két dal után az ügyvédet 30 éve jó barátjaként felkonferáló Fásy Ádám is csatlakozott, ekkorra már az alpolgármester is mikrofont ragadott. A Fásy–Bajkai duó még ezután is tudta emelni a tétet, és Fásy Zsüliett-tel kiegészülve hárman folytatták.

Tűzpiros sportkocsi

Pár kilométerrel arrébb, a III. kerületben is finishez ért a kampány. A békásmegyeri lakótelep melletti parkban bohóccal, pörköltfőző versennyel és Menczer Erzsébet fideszes jelölttel várták az érdeklődőket. A fő attrakció viszont egy Ferrari volt, amellyel fotózkodni is lehetett, a legszerencsésebb pedig tombolán egy tesztvezetést nyerhetett a tűzpiros sportautóval, de táncosok is szórakoztatták a látogatókat.

A III. kerületben egyébként az utolsó pillanatban lépett vissza az LMP-s jelölt, így a Jobbikon kívül az egész ellenzék felsorakozott az MSZP–Párbeszéd jelöltje mögött. A fideszes jelölt szerint a jó emberek így is, úgy is a Fideszre szavaznak. „Összenő, ami összetartozik, nincsen új a nap alatt, a Soros-terv végrehajtásáért az ellenfeleim bármire képesek. Döntsön holnap a nép. Én azt gondolom, hogy minden magyar érzésű jó ember tudja, hogy hova kell tenni az X-et” – emelte ki a képviselőjelölt.

Mellár is benézett

Pécsen a választás előtti utolsó napon tartották a kertvárosnapot, a közpénzből szervezett bulit a Fidesz helyi jelöltje nyitotta meg. Itt is a szórakozásé volt a főszerep.

„A nap, amikor együtt vagyunk, megismerjük egymást, és jól szórakozunk. Ez a mai nap a szórakozásról szól. Jó bulit kívánok, hajrá, kertváros!” – emelte ki Csizi Péter országgyűlésiképviselő-jelölt.

Az ingyenes eseményen megjelent a kerületben jó esélyekkel induló, független Mellár Tamás is.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!