2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Ifj. Lomnici: Nem szerencsés, amit Sólyom László tett

2015. augusztus 15., szombat 08:05, frissítve: szombat 17:21

Nem szerencsés politikai célokra felhasználni a bevándorlóknak nyújtott segítséget – mondta ifj. Lomnici Zoltán, a Civil Összefogás Fórum szóvivője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

A szervezet korábban bírálta Sólyom Lászlót, amiért a volt államfő múlt héten egy segélyszervezet aktivistájaként menekülteknek osztott adományt.

– Mindenki pontosan tudja és fel tudja mérni azt, hogy egy-egy lépésnek milyen hatása van. A magyar polgárok pontosan tudják, hogy mi a különbség aközött, ha valaki például az árvíz idején csak egy rövid időre ment ki homokzsákokat rakni, majd amikor a média eltávozott, ő is otthagyta a placcot. Tudja mindenki, hogy ki az, aki hosszú távon segít, aki évtizedek óta részt vesz például a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkájában és ki az, aki csak rövid időre, pillanatnyilag jelenik meg egy-egy sajtónyilvános eseményen. Ezt a magyar emberek szerintem el tudják választani, és ezért nagyon lényeges, hogy valóban tegyük meg a distinkciókat ebben a körben – véli ifj. Lomnici Zoltán.

Tekintse meg a teljes interjút:

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!