2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Húsbárddal és késsel ölte meg nagyszüleit

2015. április 7., kedd 17:20, frissítve: kedd 17:33

Húsbárddal és késsel végzett nagyszüleivel az unoka Hosszúpályiban. A 27 éves fiatalember kitervelte a kettős gyilkosságot, amelyet nyereségvágyból követett el a gyanú szerint.

Az idős házaspár holttestére lányuk és annak családja talált. A rendőrök már vasárnap délelőtt előállították a feltételezett elkövetőt. A 27 éves fiatalember az áldozatok unokája. „A meglévő és az áldozatok életviteléből kijövő adatok mutattak arra, ahogy a kolléga is említette, hogy valószínűleg nagyon közeli körben kell keresni az elkövetőt, ami később be is bizonyosodott” – mondta Tóth János, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság alezredese.

A gyanúsítottnak tartozásai voltak. Nagyszüleitől kért pénzt, de nem adta neki, mire húsbárddal és késsel rájuk támadt. Több tucat ütéssel és szúrással végzett az idős házaspárral. „Több millió forintot remélt megszerezni ezzel a cselekményével, de végül nem találta meg a teljes összeget, azt csak a kollégáim találták meg a tegnapi nap folyamán a helyszíni szemle alkalmával. Ez több millió forint volt, valóban, és végül azt tudjuk mondani a jelen adatok szerint, hogy a két idős személy nyugdíjával távozott” – mondta Hamza József, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

A debreceni férfi előre kitervelten követte el tettét, a kést és a bárdot otthonról vitte magával.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!