2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Horváth: Van pénz a fejlesztésekre

2017. március 2., csütörtök 08:16, frissítve: csütörtök 09:52

Az MSZP fővárosi képviselője szerint a visszavonás ellenére is el lehetne végezni azokat a fejlesztéseket, amelyek csak az olimpia miatt valósultak volna meg.

Hazugság, hogy nincs pénz azokra a fejlesztésekre, amelyek a budapesti olimpia miatt valósultak volna meg – mondta a szocialisták fővárosi képviselője a Hír TV Reggeli járat című műsorában. Horváth Csaba szerint aljas húzás, hogy csak az olimpia esetén van felújítás, a pályázat visszavonásával nincs.

„Szemenszedett hazugság! Hogyha nincs pénz, akkor olimpiával se lett volna rá pénz. Aljas húzás Lázár Jánostól és a fideszes kormányzattól, hogy Budapest, mint bűnös város, mihelyst nincs rá szükség, mondjuk egy ilyen pályázat partnereként, rögtön visszakerül a sor végére, oda, ahova a kormány szánja. Budapest befizet napi húszmilliárd forint adót, és lefordítva minden állampolgár, aki Budapesten él, a csecsemőtől a legidősebbig, napi tízezer forint adót fizet átlagban. Ebből hogy ne jusson annyi, hogy ha kell, akkor legyen mondjuk például a 3-as metró felújítására pénz?” – fogalmazott a szocialista képviselő.

Tekintse meg a teljes interjút:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!