2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sajdik

Következik:

Híradó 12:00

Herczeg: Az egó gátolja, hogy boldogok legyünk

Hír TV

2018. május 9., szerda 19:21, frissítve: szerda 19:27

A nulláról kell elindulni, ki kell takarítani a parlamentet és ha ez megvolt, akkor új vezetők kellenek. Herczeg Zoltán divattervező változást akart, de nem kapta meg április 8-án. Most úgy látja, elég volt, ideje tenni is valamit.

– Én nem erre szavaztam, mondta Kálmán Olga műsorában. „Én a változásra szavaztam, de úgy tűnik, hogy az ellenzék kollaborál a kormánnyal: befejeztem a Fideszt, az LMP-t, befejeztem a Jobbikot – elég volt” – nyomatékosított.

Nem érdekli a parlament, mert nem valami ellen, hanem valami mellett akar dolgozni. Szeretné elmondani az embereknek, hogy csak magukra számíthatnak, és kialakul egy olyan öntudatos társadalmi réteg, akik hisznek magukban.

Elárulta, fórumokat fog tartani országosan, ahol megkérdezi az emberektől, hogy mivel foglalkoznak, mit tudnak hozzátenni az ország fejlődéséhez – ő pedig ebben segít nekik.

„Idealista vagyok, egy szék is először csak gondolat, ha van igény az alulról-indulásra, emberekre, és boldogulni vágyókra, az létre tud hozni egy óriási bázist, így elsodorjuk azt a kétszáz embert, aki malmozik” – fogalmazott.

Úgy véli, hogy ez a fajta építkezés szükség szerűen ki kell termeljen szervező, vállalkozó embereket. Ő maga nem akar vezető lenni, sokkal inkább össze akarja fogni azokat, akik bele mernek vágni, változtatni akarnak.

A szellemi foglalkozásúakról szólva azt mondta, a tanároknak és az orvosoknak adná a legtöbb fizetést. „Az oktatás és az egészségügy nem véletlen, hogy ennek az akaratnak a bázisa” – jelentette ki.

Amikor aztán ez a civil, népi szerveződés „kitisztítja” a parlamentet, akkor lehet szó vezetőkről, véli Herczeg Zoltán.

Az ő „önző” érdeke, hogy a középosztály ismét megerősödjön, divattervezőként egy 20 ezer forintos inget példának felhozva hozzátette: ha azt meg tudják venni, akkor mást is.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!