2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Gyurcsány-párt: Ez az orbáni petárda is kipukkant

2015. augusztus 23., vasárnap 21:06, frissítve: hétfő 07:22

A Gyurcsány-párt attól tart, hogy előbb-utóbb emberéleteket követel a kormány bevándorlás elleni politikája. A Demokratikus Koalíció álmegoldásnak tartja, hogy a déli kerítés védelmére határvadász századokat állítanak fel.

„Ezek hatásvadász egységek, kevésbé határvadász. A vadászok általában lőni szoktak, és a Demokratikus Koalíció aggódik, hogy előbb-utóbb emberéletben okoz majd kárt, amit a kormány csinál. Ez egy újabb látványakció, látjuk, hogy a 20 centis kerítésen hogyan másznak át az emberek, tehát ez az orbáni petárda is kipukkant. Természetesen a DK a határok védelmét fontosnak tartja, és fontosnak tartaná, hogy az Orbán-kormány odaüljön ahhoz az asztalhoz, ahol 27 európai uniós ország a schengeni régiókat védi és a menekültkérdésről tárgyal. Orbán Viktornak ott lenne a helye, ha már valamilyen szerencsétlen véletlen folytán ő Magyarország miniszterelnöke” – fogalmazott Gréczy Zsolt DK-szóvivő.

A kormányszóvivő a napokban kitérő választ adott arra kérdésre, hogy a speciális rendőri egységeknek lesz-e tűzparancsuk.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!