2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 15:25

Gyurcsány az ígérgetésével magának is ellentmond

2015. május 2., szombat 08:01, frissítve: szombat 13:02

Politikai kampányfogásnak tartja a Munkástanácsok elnöke, hogy Gyurcsány Ferenc a városligeti majálison egy-két köbméter ingyenvizet és 10-20 kilowattóra ingyenáramot ígért mindenkinek.

Palkovics Imre Magyarország élőben című műsorunkban emlékeztetett rá, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke már nem először ígér olyat a munkavállalóknak, aminek nincs realitása, ráadásul most magának is ellentmondott, hiszen a rezsicsökkentéssel kapcsolatban még ellenezte az általános kedvezményeket.

„Gyurcsány Ferenc részéről hangzanak el olyan javaslatok, mint korhatár nélkülivé kéne tenni a nyugdíjat, volt már ilyen is […]. Most ezt megint ilyen ötletnek tartjuk, ami nyilvánvalóan a figyelemfelkeltést szolgálja. De nem teszi hozzá nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc, hogy milyen alapon kapna mindenki ugyanannyi vizet. A rezsicsökkentésnél pont azt kifogásolták ők is, többek közt, hogy mindenki korlátozás nélkül hozzájut a kedvezményekhez: az is, aki uszodát fűt és az is, aki éppenséggel rá van szorulva” – fogalmazott a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!