2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Fordulat: az MSZP–Párbeszéd a Belvárosban, az LMP Csepelen léphet vissza

Hír TV

2018. április 3., kedd 15:15, frissítve: kedd 17:31

Megkezdődtek a koordinált visszalépések az LMP és az MSZP-Párbeszéd között: mindkét párt visszavonta két jelöltjét a másik javára.

Az Index cikke szerint Budapest 1. választókerületében Csárdi Antal LMP-s jelölt javára lép vissza az MSZP–Párbeszéd jelöltje, V. Naszályi Márta. Budapest 17. választókerületében Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s jelölt javára lép vissza az LMP-s Tenk András.

Pest 6. választókerületében Lengyel Szilvia LMP-s jelölt javára lép vissza az MSZP-s Makrai Zoltán. Csongrád 1. választókerületében Szabó Sándor MSZP-s jelölt javára lép vissza az LMP-s Bodrog Zoltán.

„Nem tudom, a Jobbik részéről van-e ilyen kezdeményezés. Nekem ők többször megerősítették, hogy ragaszkodnak a 106 jelölthöz. Kíváncsi vagyok, ez változik-e, én örülnék neki, mert nagy előrelépést tudna jelentene az egész ellenzéki oldalnak. De külön a baloldallal is folytatunk megbeszéléseket. Ezeknek az eredményét külön be fogjuk mutatni, amint létrejönnek” – nyilatkozta Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!