2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Demonstrálták, hogy zúznák szét a fideszes disznóságokat

Hír TV

2018. január 8., hétfő 15:42, frissítve: hétfő 15:49

Földhöz vágta a malacperselyt a Jobbik szóvivője, hogy megmutassa: pártja kormányra kerülése esetén hogyan zúzzák majd szét a fideszes disznóságokat. Jakab Péter Kósa Lajos édesanyjának vállalkozását is ezek közé sorolta.

Az ellenzéki politikus úgy látja, a tárca nélküli miniszter édesanyja csak fideszes fia miatt kaphatott 123 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást, és csak ennek köszönhetően tudja védőnői múltja és 80 év feletti életkora ellenére felvirágoztatni a sertéstelep-vállalkozását.

A Jobbik szerint a korrupt politikusok a rokonokon, haverokon és strómanokon keresztül lerabolják az országot, Kósa Lajosnak pedig vissza kell fizetnie a rokonainak juttatott támogatást.

„Sertéstelepeket ne az adófizetők pénzéből vegyen. Ha venni akar, vegyen a saját pénzén, amíg ezt megteheti, mert az elszámoltatás Kósa Lajost sem fogja elkerülni. A Jobbik nem az emberek álmait fogja széttörni, hanem a fideszes disznóságokat, mondjuk így. Ez az ÁSZ jelentésre adott magánvéleményem is” – mondta a Jobbik szóvivője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!