2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 11:00

Az MSZP szerint a Fidesz bűne, hogy Orbán halálával viccelődött egy tagjuk

Hír TV

2018. február 2., péntek 22:07, frissítve: péntek 22:47

Orbán Viktor halálával viccelődött Simon József, az MSZP pécsi szervezetének egyik tagja. A szocialista politikus a Facebookon osztott meg egy fotót, amelyen a miniszterelnök fejlövéstől vérző arccal látható, és azt a kommentárt fűzte hozzá, hogy nem talált hibát a képen.

A Fidesz felháborítónak találja a posztot, és azt kérik: zárja ki a politikust az MSZP. Gulyás Gergely frakcióvezető az ügy miatt sajtónyilatkozatot tett, újságírói kérdéseket nem fogadott.

„Az a kérésünk, nem csupán az érintettől, hanem a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltjétől és elnökétől is, hogy ma kérjenek bocsánatot Orbán Viktor miniszterelnöktől, és közéleti szerepvállalásra teljesen alkalmatlan tagtársukat azonnali hatállyal zárják ki az MSZP-ből” – közölte a Fidesz frakcióvezetője. 

A szocialisták szerint a Fidesz felel azért, hogy ilyen közhangulat van az országban. Közleményükben leszögezik, hogy a gyűlöletkeltést elutasítják, egyúttal arra kérik a szimpatizánsokat, hogy a kormánnyal szembeni elégedetlenségüket április 8-án, a szavazófülkében mutassák ki.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!