2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

A kampány miatt kritizálhatta Hollande hazánkat

2016. május 20., péntek 11:30

A jövő évi francia elnökválasztási kampánnyal magyarázza Franciaország budapesti nagykövete Francois Hollande Magyarországot bíráló szavait.

A francia államfő a napokban úgy fogalmazott: nem szeretne olyan társadalmakban élni, mint a lengyel vagy a magyar. Eric Fournier Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: a magyaroknak büszkének kell lenniük arra, hogy világszerte az érdeklődés középpontjába kerültek.

„Szerintem arról van szó, hogy jobban figyelünk Magyarországra, mint régen, és véleményem szerint ez rendkívül fontos, hiszen jobban figyelünk arra, hogy mi történik önöknél. Én csak pár hónapja vagyok Magyarországon, és bevallom, hogy az elmúlt 3-4 évben szinte nem is hallottam Magyarországról, most azonban mindig Magyarországról van szó. Gasztronómia, zene, politika, döntések, amelyek többé-kevésbé elfogadhatóak, témától függ. Tehát már nem vagyok közömbös Magyarország iránt. Szerintem ez a fontos, Magyarországon politikai dinamizmus van, tetszik vagy nem, ez már egy más dolog” – jelentette ki a Hír TV-ben a francia nagykövet.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!