2024. 04. 30. Kedd Katalin, Kitti napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

A forgalmat lassítva demonstráltak a szocialisták

2016. október 28., péntek 20:45, frissítve: szombat 13:21

Forgalomlassító demonstárciót tartott az MSZP Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezete a 4-es számú főúton, Törökszentmiklósnál.

Az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építését még 2015 tavaszán állította le a kormány, de csökkentett tartalommal, már csak autóútként 2017-re ígérte annak folytatását. A félbehagyott műtárgyak elrohadtak, elgazosodtak. A térségben élők pedig továbbra is kénytelenek a halálútként emlegetett 4-es főutat használni, ezért követelik az eredeti tervekben szereplő autópálya-szakasz folytatását.

„Azonnal folytassák ennek a szakasznak a felújítását! Nem autóutat meg mindenféle átnevezett utat kérünk, hanem mi is autópályát. Mint ahogy elmondta a képviselő úr, ami jár a nyugat-magyarországi embereknek, az jár a kelet-magyarországi embereknek is. Ezt a kormányt nem érdekli az, hogy hetente halljuk a hírekben, hogy hány ember hal meg ezen az útszakaszon, nincs olyan hét, hogy ne hallanánk, hogy újabb balesetek lennének. Látjuk most is a forgalmat, hogy mekkora teher van ezen az úton. Ezt a kormányt a kelet-magyarországi emberek nem érdeklik” – húzta alá Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!