2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

A babakötvényről is a Soros-terv jut eszébe a fideszes Dunai Mónikának

Hír TV

2017. november 3., péntek 15:51, frissítve: péntek 16:00

A kormánypárti országgyűlési képviselő a parlamentben vett részt a fiatalok életkezdési támogatásának kiterjesztéséről szóló vitában. Itt azzal érvelt, hogy ha a szocialisták kerülnének hatalomra, akkor néhány éven belül egymillió külföldit telepítenének az országba.

„Hogyha az MSZP kerülne hatalomra, akkor szerintem pár év alatt, egy-két évtized alatt egymillióval több ember élne Magyarországon, de ők nem magyar emberek lennének, hanem bizonytalan eredetű, nem tudjuk, milyen személyazonosságú, nem tudjuk, honnan jött emberek, mert önök a Soros-tervet szeretnék végrehajtani. Nekünk pedig a célunk az, és igaz, hogy ezt nem fogjuk pár év alatt elérni sajnos, de igyekszünk, hogy egymillióval több magyar ember éljen, magyar ember Magyarországon” – fogalmazott Dunai Mónika.

Alpári

A képviselőnő felszólalására Z. Kárpát Dániel válaszolt, aki alpárinak nevezte a fideszes képviselőnő állítását. A jobbikos politikus azzal vágott vissza, hogy az Orbán-kormány az elmúlt években több ezer gazdag bevándorlót és családtagjait telepítette be Magyarországra a letelepedési kötvényekkel.

„A Soros-tervet idehozni, az legalább annyira alpári, mint amikor az MSZP képviselője stigmatizál és fasisztázik egy olyan vitában, ami a legnagyobb katasztrófánkról szól, és képviselő asszony, eddig Magyarországon az utóbbi 10 évben egyedül önök telepítettek be idegeneket Magyarországra. Senki más. Hát az önök barátai, itt ülő barátai adtak el letelepedési kötvényt idegeneknek. És nekem ne mondja azt, hogy az a migráns nem olyan migráns, mert van jó migráns meg rossz migráns. Önök a családtagokkal együtt tízezres nagyságrendben adtak el letelepedési jogot Magyarországon idegeneknek” – emelte ki Z. Kárpát Dániel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!