2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

25 milliárdból indítanának foci vb-t

Hír TV

2018. május 3., csütörtök 08:57

Nyolccsapatos világbajnokságot indítana a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. A viadalt - sajtóértesülések szerint - egy ismeretlen befektető 25 milliárd dollárral támogatná. A tervek szerint 2021-től indulna be a sorozat, amelynek alapja hasonló mint az Európában idén induló Nemzetek Ligája. A szuper-döntőben az öreg kontinenst 3, Dél-Amerikát pedig két válogatott képviselné.

Eközben

A Liverpool lesz a Real Madrid ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében, mivel fölényes hazai sikerét követően idegenben csak 4–2-re kapott ki a Rómától. Az angol csapat 11 év után jutott be ismét az elit-sorozat fináléjába, ahol legutóbb 2005-ben léphetett pályára. A 12-szeres BEK és BL-győztes Real és az 5-szörös bajnok Liverpool korábban egyszer döntőzött egymással, 1981-ben az angolok nyertek. A döntőt Kijevben május 26-án rendezik.

Ma eldől, melyik két csapat vívhatja a döntőt a labdarúgó Európa-ligában. Az elődöntők egyik visszavágóján az Atlético Madrid az Arsenalt fogadja. A spanyolok az első találkozón bravúros döntetlent értek el Londonban úgy, hogy több mint 80 percig ember-hátrányban játszottak. A győzelem mellett az Atléticónak egy gól nélküli döntetlen is elég a döntőbe jutáshoz. A másik párharc visszavágóját az Olympique Marseille kétgólos előnyből kezdi Salzburgban. A franciák 2-0-ra nyerték a hazai találkozót.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!