2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Volner: Óriási felhajtóerő van a Jobbik mögött

Hír TV

2017. december 12., kedd 08:30, frissítve: kedd 09:15

Négy nap alatt 21 366 800 forint gyűlt össze a Jobbik számláján az állampolgárok adományaiból – közölte az ellenzéki párt.

Eddig 2715-en utaltak – volt, aki 200, de akadt olyan is, aki egymillió forintot –, ez eddig a legnagyobb adomány. A Jobbik közleménye szerint több tízezer csekket juttat el támogatóihoz, mert sokan jelezték, hogy inkább postai utalványon keresztül adakoznának. A párt frakcióvezetője szerint óriási felhajtóerő van a Jobbik mögött. Volner János a Reggeli járatban azt mondta: az embereket párthovatartozástól függetlenül felháborította, hogy piszkos, törvénytelen trükkel, egy hatóságinak álcázott eljárással próbálják meg ellehetetleníteni a legnagyobb ellenzéki pártot.

„Azt látom, hogy nagyon komoly esélyünk van arra, hogy ezt az összeget össze tudjuk gyűjteni. 331 millió volt, amit tiltott támogatásként megállapítottak, de semmilyen módon a hatóság nem támasztotta alá. Elképesztő, hogy ráírnak a papírra egy számot, hogy hogy jött ki, azt nem is tudhatjuk, és további 331 millió a büntetés, így jön össze a 661 millió forint. Tehát igyekeznek lenullázni a pártot, és most éppen azért kezdődött el a magyar emberek menetelése a Jobbikkal egészen a 2018-as választásokig, és reméljük, hogy utána is, mert egyszerűen meg akarják változtatni ezt a diktatórikus rendszert” – mondta Volner János.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!