2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Volner: A hétköznapok része lett a korrupció

Hír TV

2018. április 3., kedd 07:06, frissítve: kedd 07:42

Maffiamódszerekkel állami szintre emelte a lopást a kormány – jelentette ki Volner János a Hír TV Egyenesen című műsorában.

A Jobbik frakcióvezetője szerint a korrupció tönkreteszi a magyar vállalkozók nemzetközi versenyképességét. A politikus emellett kiemelte: azzal, hogy Orbán Viktor elégtételt kíván venni az ellenzéken, és megfigyelés alatt tartanak kétezer embert, azt jelenti, hogy a Fidesz egy putyini módszerben gondolkodik, és büntetőeljárásokkal fogja fenyegetni az ellenzéket.

Minél tovább kormányoz a Fidesz, annál jobban kiépülnek a korrupciós mechanizmusok az országban, és gondoljon arra, hogy 8 év Fidesz-kormányzás után eljutottunk oda, hogy Európa második legkorruptabb állama vagyunk a korrupcióérzékelés-index alapján. Ezt üzletemberektől, vállalatvezetőktől kérdezik meg, hogy volt e hasonlóban részük, hogy az állammal tudnak-e üzletet kötni, vagy valamilyen korrupció érdekében végrehajtani, ez a magyar hétköznapok egyik jellemzője. És gondoljon bele abba, hogyha már alakosság széles tömegei is így gondolják, akkor Orbán Viktor persze hogy megpróbál színházat rendezni, migrációval, álhírekkel, mi egyebekkel, hülyeséggyártással, csak hogy ne azzal foglalkozzanak az emberek, hogy ő maga a strómanjain keresztül mennyi közpénzt visz el – mondta Volner.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!