2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Úgy fest, Sallai kipofozta magát az LMP-ből

Hír TV

2018. május 25., péntek 08:54, frissítve: péntek 14:58

Az LMP fegyelmi bizottsága első fokon kizárta Sallai Róbert Benedeket a pártból – erősítette meg a sajtóhírt Ungár Péter.

„Első fokon a fegyelmi testület azt a döntést hozza, hogy nem lehet tovább a párt tagja. Van még egy kéthetes fellebbviteli eljárásra jogosítványa, ezen felül a döntést az etikai bizottság fogja meghozni, amit holnap választunk újra” – mondta a párt képviselője.

Az LMP-s képviselő ellen azért indult fegyelmi eljárás, mert egy hangfelvétel tanúsága szerint Kassai Dániel LMP-s politikus fegyelmi tárgyalásán nekitámadt Hadházy Ákos társelnöknek, aki leesett a székéről, és mentővel vitték el a helyszínről. Sallai az eset után elismerte, hogy hibázott és nyilvánosan bocsánatot kért.

Birkaszag, pálinkaszag, bagószag, LMP. Sallai Róbert Benedek ismét bukolikus bejegyzéssel jelentkezett a Facebookon. Ezúttal kizárásáról emlékezett meg. A fegyelmi tárgyalás napján az SRB-ként emlegetett politikus birkát nyírt túrkevei birtokán az LMP vidékfejlesztési szakértőjével, aki azon tépelődik, hogy belevágjon-e maga is a juhtenyésztésbe.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!