2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Újabb fegyelmi eljárás indulhat az LMP-ben

Hír TV

2018. április 28., szombat 11:23, frissítve: szombat 13:24

Újabb fegyelmi eljárás indul az LMP-ben, ha kiderül, ki készítette és szivárogtatta a hangfelvételt Sallai R. Benedek és Hadházy Ákos összetűzéséről - jelentette ki a párt etikai bizottságának elnöke a kormánypárti Magyar Hírlapnak.

Moldován László azt mondta, a Sallai volt munkatársa, Polgár Emese nevével visszaélve kikerült anyag nem a hivatalos hangfelvétel, amelyet rögzítenek egy ilyen etikai bizottsági ülésen.

Az elnök, aki jelen volt az esetnél, a kormányközeli lapnak elmesélte, hogy Sallai dühösen indult el Hadházy felé, és valahogy elsodorhatta, majd feldúltan kiment a teremből, de biztosan nem ütött, és nem kezdett verekedni.

Rossz az irány

Az LMP társelnöke szerint rossz irányba haladnak az ellenzéki pártok. Hadházy Ákos szerint széles skálán mozognak a lehetőségek a teljes bojkottól a beletörődésig. Ő maga azt mondja: sem a pártban, sem pedig a parlamentben nem vállal semmilyen tisztséget a következő ciklusban.

„Erre a dilemmára sokféle válasz adható, egy széles skálán el lehet helyezni a tiltakozásoknak a különböző formáit. Onnan kezdve, hogy nem veszi fel senki sem a mandátumát, odáig hogy semmit nem csinálunk, és minden úgy történik ahogy eddig történt. Sajnos jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az ellenzéki pártok abban fogtak össze nagyon nagy egyetértéssel, hogy a skálának a rossz végére teszik el a viselkedésüket” – jelentette ki Hadházy Ákos leköszönő társelnök.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!