2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Összehívták a nemzetbiztonsági bizottságot

Hír TV

2018. március 27., kedd 15:09, frissítve: kedd 17:31

Csütörtökre összehívta a nemzetbiztonsági bizottság ülését a testület szocialista elnöke. Molnár Zsolt szerint az elmúlt napokban több olyan ügy is napvilágra került, amellyel kapcsolatban haladéktalanul tájékozódniuk kell, példaként említette a hétfőn a sajtóban megjelent pénzmosási esetet, az FBI magyar állampolgárokkal szembeni nyomozását, valamint a Magyarországról kiutasított orosz diplomata ügyét.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje bízik abban, hogy ezúttal a kormánypártiak is részt vesznek az ülésen.

Olyan események történtek most Magyarországon, hogy remélem, egyetlen fideszes képviselő sem engedi meg magának azt a luxust, hogy kirohanjon a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, vagy esetleg el se jöjjön a munkahelyére. A választás előtt a végére kell járni azoknak a botrányos fejleményeknek, amelyek kiderültek, másrészt pedig kiutasítottak egy orosz diplomatát Magyarországról. A nemzetbiztonsági bizottság tagjaként a sajtóból értesültem erről, helyben tájékoztatást kérek az illetékes szervektől a témában – nyilatkozta Szél Bernadett.

A nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke már sorosozásra sem veszi a fáradságot. Németh Szilárd nem válaszolt arra a kérdésre, hogy a testület kormánypárti tagjai elmennek-e az ülésre.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!