2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Megirigyelte Lázár bécsi videójának világhírét Deutsch

Hír TV

2018. március 18., vasárnap 13:27, frissítve: vasárnap 14:59

A Fidesz interneten évek óta aktív európai parlamenti képviselője Brüsszelből jelentkezett a kancelláriaminiszteréhez kísértetiesen hasonló összeállítással. Ebben Deutsch Tamás Brüsszel hírhedt bevándorlónegyedéből jelentkezik, és az ottani helyzettel azt bizonygatja, ha nem Fidesz nyeri a választást, akkor az európai döntéshozók Magyarországra is ráerőltetik majd a bevándorlók fogadását.

„Erőszakos fellépés a nőkkel szemben a villamosokon, hogy hordják a kendőjüket, a nem észak-afrikai bevándorolók tulajdonában lévő boltok, boltosok kiszorítása a városból. Egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították át a város arculatát. Sajnos egyértelmű az Európába özönlő illegális bevándorlóhullám és az elszaporodott terrorcselekmények közötti összefüggés. A bevándorló-városrésszé vált Molenbeek a dzsihadisták európai főhadiszállása. A 137 halálos áldozatot követelő párizsi terrorcselekmény fő szervezője, Salah Abdeslam négy hónapig volt képes itt, Molenbeekben bujkálni” – hangzik el a videóban többek között.

Vándorcirkuszt rendez a Fidesz az európai városokban – így reagált a Párbeszéd EP-képviselője Deutsch Tamás videójára. Jávor Benedek szerit a Fidesz azt akarja bebizonyítani, hogy a migránsok által is lakott városok élhetetlenek, miközben Budapestnek is vannak olyan részei, ahol gondot okoz az integráció és a közbiztonság.

„Nem azt akarom ezzel állítani, hogy nincsenek kezelendő problémák, feladatok, de a problémák megértése és kezelése helyett a gyűlöletkeltő rettegés biztos, hogy nem vezet a megoldáshoz. Magyarországnak sem a megoldás felé vezető irányba tereli a kormány a politikáját, és azt gondolom, hogy ezeknek a városoknak a vezetése az utolsó, akire kíváncsiak, hogy mit kell ezekben a helyzetekben tenni, az Deutsch Tamás vagy a magyar kormány” – nyilatkozta az EP-képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!