2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Lázár: Bécsben koszosak az utcák, ahol a muszlimok laknak

Hír TV

2018. március 6., kedd 21:29, frissítve: csütörtök 12:27

Fehér keresztényezéssel hangol a választásokra Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ezúttal Bécsig utazott, hogy Hódmezővásárhelyen hatástalannak bizonyuló migránsozás után újra bevándorlókkal riogasson a Facebookon. A látogatásról készített videót drámai zenével kísérve narrálja.

A tárcavezető szerint a szomszéd fővárosból az elmúlt húsz év alatt érkezett külföldiek kiszorították a helyi fehér keresztény lakosságot, azt pedig kétszer is elmondta az alig kétperces videóban, hogy az utcák koszosak.

Lázár János elismételte a már jól ismert kormányzati mantrát, miszerint ez vár Magyarországra is, ha az ellenzék nyeri az áprilisi választást.

Bécsben nagyon sok olyan iskola van, ahol már fehér bécsi gyerek nincsen, csak muszlim bevándorlók gyerekei járnak az iskolába. Ezek a bevándorlóközösségek teljesen megváltoztatják a régi városi arculatot. Itt sokkal piszkosabbak az utcák, jóval szegényebb a környezet, sokkal nagyobb a bűnözés, a saját képükre alakították a környéket. A fehér keresztény osztrákok teljesen elköltöztek, és a bevándorlók teljesen átvették a városrész irányítását – hangoztatta Lázár János.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!