2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kilép az LMP-ből Hadházy Ákos

Hír TV

2018. június 20., szerda 07:13, frissítve: szerda 19:55

Kilép az LMP-ből Hadházy Ákos, de parlamenti mandátumát nem adja vissza.

A párt volt társelnöke a 24.hu-nak adott interjúban beszélt arról, hogy nem maradt más lehetősége, ha folytatni akarja a kormányzati korrupciógyanús ügyek feltárását. Az etikai bizottság ugyanis tovább szigorítaná büntetését, az ellenzéki politikus azonban méltatlannak tartja az eljárást, amely után szerinte ellehetetlenülne.

A testület korábban azért tiltotta el két évre a párton belüli tisztségek viselésétől Hadházyt, mert a választás idején az ellenzéki koordinációt szorgalmazta a szükséges felhatalmazások nélkül.

Ungár: Régóta érett Hadházyban a gondolat

Nem lepte meg Ungár Pétert párttársa távozása - mondta az LMP képviselője a Reggeli Járatban. A politikus azt mondta, szerinte Hadházy Ákosban már régóta érett ez a gondolat. Ugyanakkor hozzátette: minden távozó politikus veszteség a pártnak.

Én Hadházy Ákossal amúgy elég korrekt személyes viszonyban vagyok, tegnap beszéltünk utoljára, én azt gondolom, hogy neki nagyon sok értéke van, nem lepett meg, hogy ezt a döntést meghozta, érett már egy ideje, de tudomásul vettem - reagálta Ungár a Reggeli járat Peron című rovatában.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!