2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Budaházy Edda: Amióta beszélgetünk, már kikapartak egy gyereket

Hír TV

2018. május 29., kedd 08:04, frissítve: kedd 11:08

Nagy port kavart a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom napokban kikerült videója, melyben Budaházy Edda (Budaházy György testvére) szülésre buzdítja a magyar nőket. Budaházy szerint a gyermekvállalással kell szembe szállni a migrációval. A kisfilmben ostorozza azokat, akik külföldön vállalnak munkát, nem alapítanak családot, vagy nem vállalnak legalább két gyermeket.

A mozgalom vezetője szerint a szülés, gyermekvállalás első sorban elhatározás kérdése. Budaházy szerint vészhelyzet van, ugyanis 2,1 gyermek alatt a népesség elfogy, Magyarország pedig kihal, a nemzet meghal. Épp ezért kell vészhelyzetre alkalmazott megoldást találni, vagyis: házasodni és gyermeket vállalni.

Budaházy nagyszerűnek nevezte a kormány munkáját, ami a családalapítást ösztönzi. Emellett szentül hisz abban is, hogy afrikai kannibálok jönnek Magyarországra – minél több gyermek vállalása pedig ezt is megakadályozná.

- Ön tényleg elhiszi azt, hogy afrikai kannibálok érkeznek az országba?

- Egyfelől annak fényében, hogy volt is egy ilyen hír, hogy egy afrikai bevándorló megette valamelyik áldozatának a kezét, vagy a lábát. Másodsorban ez tulajdonképpen átvitt értelemben is igaz lehet, mert valójában ez a tíz, meg százezres szubszaharai, afrikai tömeg valóban felfal minket. És ezt mindenki látja. Nem értem, hogy ebből miért kell ekkora ügyet csinálni, ez teljesen nyilvánvaló.

Budaházy megnyugtatta egyébként a meddő nőket, hogy ők nem hibásak ebben, de azért sok olyan nő van, aki kényelemből nem vállal gyereket, elvégzi az egyetemet, dolgozik, és inkább magára költi a pénzét – ez pedig közügy, ugyanis ha szeretnénk, hogy a magyarság, a kultúra, a nemzet, a nyelv megmaradna, akkor mindent ez alá kell rendelni.

„Az a baj, hogy a Nagykörúton nem látszik, hogy a népességfogyás hova fog elvezetni. Hogy milyen armageddon fog előtte bekövetkezni: az, hogy kevesen vagyunk, hogy leépül az egészségügy, az oktatás. És itt fognak beszélgetni a benzinárról, meg a fizetésekről, és mind emögött nem az lesz, hogy a kormány valami rosszat csinált, hanem az lesz, hogy nincs gyerek” – fogalmazott a mozgalomvezető.

Nem meri bevállalni a kormány az abortusz szigorítását

Budaházy Edda úgy véli, magát az abortuszt nem kellene betiltani, de hozzá kellene nyúlni.

„Gyakorlatilag harmincezer magzatot elpusztítunk évente. Az azt jelenti, hogy naponta százat, az azt jelenti, hogy amióta itt beszélgetünk is, már kikapartak egy gyereket. Egy tízhetes magzatot, aminek keze van, lába van, szeme van, dobog a szíve, és valójában nem is tudjuk, hogy ez egy emberi lény, mert nagyon sok ember úgy megy el, hogy ez egy sejtcsomó” – mondta.

Az ír abortusz-népszavazással kapcsolatban Budaházy azt mondta, Írország elbukott, hiszen ők is nagyon kevesen vannak, és rohamtempóban fognak ők is fogyni. Sajnálatosnak nevezte azt, hogy „a neoliberális rendszer az agyakat az önmegvalósítás, a közösség helyett az egyén” felé sodorja.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

 

Íme az eredeti videó:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!