2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Bayer Zsoltot is vinné vadászni Semjén

Hír TV

2018. március 12., hétfő 18:36, frissítve: kedd 06:52

Magyarázat helyett újabb külföldi vadászatokat ígér Semjén Zsolt, aki a Parlamentben fogadta ma a Safari Club International elnökét.

A találkozó titkos volt, a sajtó elől elhallgatták – a hírt csak Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra a miniszterelnök-helyettes. A rövid videóban a svédországi luxusvadászatáról beszámoló médiumoknak is üzen – azt mondja: az amerikai székhelyű Safari Club International vadászatra is meghívta, és ha lehetősége lesz, arra Bayer Zsoltot is magával viszi majd.

A Safari Club International egyébként egy olyan szervezet, amely nyíltan vállalja, hogy politikai lobbitevékenységet folytat a vadászoknak kedvező törvénykezésért.

Külföldi vadászatokon barátaim hívtak meg, hogy kísérjem el őket, nagy megtiszteltetés, nagy megtiszteltetés, fantasztikus élmény és lehetőség. Az az igazság, hogy időben annyira be vagyok szorítva, hogy a tizedét sem tudom időbelileg sem elfogadni ezeknek a kedves meghívásoknak, igyekszek eleget tenni, és hogy kicsit borzoljam az ellenzéki média kedélyét, megpróbálom kitriblizni azt, hogy Bayer Zsolt barátom is eljöhessen velünk, bizonyára nagyszerű novellákat fog írni ezekről az utakról – hangoztatta Semjén.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!