2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Az időközik kudarca ellenére is az összefogásban bízik Molnár

Hír TV

2018. július 16., hétfő 20:28, frissítve: kedd 09:27

A józsefvárosi és a miskolci időközi választás ellenzéki kudarca ellenére is a teljes ellenzéki összefogásban bízik Molnár Zsolt.

A szocialista képviselő Egyenesen című műsorunkban azt mondta: a 2019-es őszi helyhatósági választás lesz a legfontosabb mérföldkő a 2022-es parlamenti választáshoz vezető úton.

A 22-es országgyűlési választás az nem 19, bocsánat az 19 őszén kezdődik, és nem 22 tavaszán. nem három hónappal előtte kell megegyezni, hanem ha nem tud az ellenzék érdemben 19 őszén változtatni a felálláson, és ez már a mi felelősségünk, hogy ezt elmondjuk, és ha tudunk kampányhangulatot csinálni, akkor és 50-60 százalék körüli részvételt - ezt majd a szakértők elmondják - produkálni, 50 és 60 közötti az a reális az önkormányzati választáson, ott azért már nem lehet egy kisebbséggel egy olyan típusú politizálással akik a legelkötelezettebb szavazók, vagy a legkiszolgáltatottabb szavazókat elvinni az urnákhoz, ott azért sokkal általánosabb részvétel lesz, az már a közös felelőssége az ellenzéknek, köztük a szocialistáknak, hogy ez működjön és tétet adjunk a választóknak” – mondta az országgyűlési képviselő a Hír TV-ben.

Plakátrongálás, karaktergyilkosság

Szintén az Egyenesenben a jobbikos Jakab Péter arról beszélt, hogy az orosz és ukrán példák alapján a 2019-es őszi önkormányzati választáson is kamujelöltekre számít.

„Volt itt karaktergyilkos kampány, plakátrongálás, amit mi este kitettünk, azt másnap reggelre leszaggatták, és lehetett újra cserélni, nyilván anyagi erőforrásokban mi nem tudjuk felvenni a versenyt a Fidesszel, tehát lényegében lelkesedésből meg konyhapénzből csináltuk végig ezt a kampányt, és ehhez képest egy szép eredményt sikerült elérni, hiszen ha azt a három szavazókört levesszük a 10-ből, ahová azok mentek szavazni, akik nagyon könnyen megvásárolhatóak, akkor lényegében egálra sikerült hozni ezt a küzdelmet, és az gondolom, hogy egy pozitív alap a 19-es választásra nézve, ahol már nagyon komoly tétje lesz a voksolásnak” – mondta Jakab Péter országgyűlési képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!