2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Európai Híradó 04:00

Simonka kijelentette, újra törvényt sértene a pólóosztással

Hír TV

2018. március 10., szombat 22:44, frissítve: szombat 22:45

Dél-Békés fideszes képviselője a Nemzeti Választási Bizottság szerint nemcsak a választás tisztaságát, de a köznevelési törvényt is megsértette, amikor Facebook-oldalát reklámozó felsőket ajándékozott az általa meghirdetett rajzpályázat díjaként.

A saját magát népszerűsítő pólók mellett melegítőket is osztogatna az iskolás gyerekeknek Simonka György. Dél-Békés fideszes képviselője a Nemzeti Választási Bizottság szerint nemcsak a választás tisztaságát, de a köznevelési törvényt is megsértette, amikor Facebook-oldalát reklámozó felsőket ajándékozott az általa meghirdetett rajzpályázat díjaiként. A politikus szerint rajzpályázatuk a keresztény értékrend megerősítését támogatja.

„Az ellenzék elvenné azt, amit mi oda szeretnénk adni. Ha megtehetném, nemcsak pólókat, hanem melegítőket is adnék a srácoknak, mert megérdemlik, és természetesen fellebbezni fogok. Még bízom abban, hogy tizedik alkalommal is ki fogjuk tudni írni ugyanezt a rajzpályázatot, hiszen a keresztény értékrendnek az erősítése ugyanolyan fontos, mint az időseknek eljuttatni azokat a rajzokat, amelyeket a srácok rajzoltak, és ugyanilyen fontos, hogy megjutalmazzuk őket” – jelentette ki a politikus.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!