2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Németh Szilárd: „Ezt oldja meg ön!”

Hír TV

2018. január 25., csütörtök 11:07, frissítve: csütörtök 11:17

Szerinte nem az a kérdés, hogy ő megbízik-e a korábbi Soros-ösztöndíjasokban – ilyenek egyébként a saját pártjában is akadnak –, hanem az: „ki van a Soros-terv mellett”.

Nem tudott érdemi választ kicsikarni a Hír TV riportere Németh Szilárdból, miután az ő vezetésével vonultak ki a fideszesek a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, mert Szél Bernadett is jelen volt, aki szerintük a Soros-hálózat része. A Fidesz alelnökétől azt szerettük volna megtudni, hogy ennek tükrében meg tud-e bízni a jövőben a bizottság azon tagjaiban, akik szintén kapcsolatban álltak Soros Györggyel. A korábbi rezsibiztos felsorolta a szokásos kormányzati kommunikációs paneleket az úgynevezett Soros-tervről.

Szerinte nem az a kérdés, hogy ő megbízik-e a korábbi Soros-ösztöndíjasokban – ilyenek egyébként a saját pártjában is akadnak –, hanem az, „ki van a Soros-terv mellett”. Kijelentette, aki támogatja a milliárdos állítólagos tervét, az nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Kollégánk érdemi válasz reményében megpróbálta még egyszer feltenni a kérdését, ám Németh Szilárd nem hajlott a feleletre.

– Értem, de a kérdésem arra vonatkozik, hogy aki korábban Soros-ösztöndíjas volt…
– Nem tudom jobban megválaszolni, ha ötvenötödször felteszi a kérdést, akkor is ezt tudtam válaszolni.
– De másra válaszolt.
– Ezt oldja meg ön!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!