2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Fideszes kommunikációs panel lett az „álhírekből”

Hír TV

2018. március 10., szombat 22:21, frissítve: szombat 22:35

Egy esti fideszes fórumon is a valótlan hírek megjelenésére hívták fel a hívek figyelmét a politikusok. Mi több, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter korábbi nyilatkozata meghamisításával vádolta a Hír TV-t. Kövér László pedig egyszerűen csak nem válaszolt riporterünknek.

Sikerpropagandával indította a Fidesz karcagi kampányrendezvényét Gulyás Gergely. A párt frakcióvezetője a térség kormánypárti képviselőjelöltje mellett kampányolt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban. A Fidesz alelnöke ez után arról beszélt, hogy az ellenzék valótlanságokat terjeszt majd, hogy legyen esélye a választási győzelemre.

„Egy ilyen ellenzéknek nincs más esélye, mint hogy hiszterizálja a közvéleményt. Olyan hírekkel találkoztunk az utóbbi napokban, amelyek vagy teljes egészében valótlanok, vagy pedig néhány esetben a valóság olyan mértékű eltorzításáról van szó, ami már nem ad vissza semmit a valódi történésekből. Ez fog még történni a következő négy hétben” – jelentette ki Gulyás Gergely.

Párttársa gondolatmenetét folytatva köszöntötte a Hír TV stábját az est másik előadója, a térség országgyűlési képviselője is. „Üdvözlöm azért is, mert eddig minden nyilatkozatomat sikerült meghamisítani az elmúlt néhány hétben” – mondta Fazekas Sándor, aki beszédében a körzet jobbikos országgyűlési képviselőjelöltjét is bírálta, mondván, Lukács László nem teremtett munkahelyeket a térségben. „Nem lehet látni rendezvényeken. Mint ellenzéki képviselő szervezhetne munkahelyteremtő beruházásokat, ahhoz nem kell kormánypártinak lenni, hogy valaki cégeket hozzon ide, üzletemberklubot hozzon létre, az interneten keressen befektetőket” – fogalmazott a miniszter.

Mosonmagyaróváron Kövér László tartott fórumot a kormánypártok szimpatizánsainak. A házelnök ezúttal is leginkább az ellenzéket szidta, és azzal riogatott, szerinte mindennek vége lesz, ha nem a Fidesz marad hatalmon. „2002-ben elkövethettünk hibát, annak is súlyos konzekvenciái lettek. De ha ezt a hibát 2018-ban megismételjük, annak nem súlyos konzekvenciái lesznek, hanem akkor, felénk úgy mondták a Dunántúlnak a másik részén, hogy fájront van. Akkor vége van, nyugodtan lehúzhatjuk a rolót, nem lesz nyolc év utáni újabb feltámadás” – mondta a házelnök, aki a fórum után nem válaszolt a Hír TV kérdéseire.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!