2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Simonka György is gyerekekkel kampányol

Hír TV

2018. február 21., szerda 07:35, frissítve: szerda 09:20

A közpénzből működő helyi média is a fideszes Simonka György mellé állt az orosházi szocialisták szerint. Az MSZP helyi frakcióvezetője, Fetser János azt mondta: a 13 ezer példányban megjelenő, Orosházi Élet című ingyenes lap a legutóbbi számában Simonka Györgyöt óvodás gyermekek között mutatta be.

Nehezményezi a szocialista politikus azt is, hogy a helyi televízió a városi közgyűlésekről és az ellenzéki képviselők munkájáról nem számol be. Az Orosházi Média Kft. televíziót, nyomtatott lapot és online híroldalt is készít, évente mintegy 60 millió forint közpénzből.

Lehet egy másik cikket is mutatni, ami óvodás gyerekek környezetében mutatja a botrányairól elhíresült Simonka Györgyöt. Ez a politikai pedofília része. Azt gondolom, hogy ezt csak nem kellene, mert ha már ennyit csúsztatunk, ennyi valótlanságot leírunk egy médiában, akkor legalább a gyerekeket ki kellene hagyni. Én azt gondolom, az MSZP nevében és talán a többi ellenzéki párt nevében is megszólalhatunk, hiszen elemi erejű a felháborodása az orosházi embereknek – nyilatkozta Fetser János.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!