2024. 10. 23. Szerda Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális extra

Következik:

Napi aktuális extra 04:20

tovább

Katasztrófaturizmus helyett nézze meg a BRFK videóját a budapesti árvízről + videó

A budapesti rendőrök a polgárőrökkel közösen biztosítják az árvízzel veszélyeztetett és a védelmi munkálatokkal érintett területeket. Budapest rendőrfőkapitánya és a BRFK vezetői ma is személyesen győződtek meg az árvízvédelmi felkészültségről.

A rendőrség is gratulált a kollégának, Gulyás Michelle-nek az olimpiai bajnoki címhez

Egy ország szorított ma Gulyás Michelle-nek a párizsi olimpián. A rendőrség kék családja különösen, hiszen az öttusázó nemrég végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, rendőr hadnagy, nyomozó - írja a police.hu.

Eltűnt egy 10 éves kislány

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Horváth Nikoletta Ármina ügyében.

Nyomtalanul eltűnt Varga Viktor

A rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves férfi 2024. július 15-én XV. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik - közölte a police.hu. Varga Viktor körülbelül 172 centiméter magas, rövid, világosbarna hajú, borostás arcú, szeme színe zöld. Eltűnésekor rövidnadrágot és pólót viselt.

Egy doboz sörért bántalmazta az eladót

A legtermészetesebbnek gondolta a gyanúsított július 16-án reggel, hogy belép egy debreceni italdiszkontba, levesz egy sört a polcról, és kisétál az üzletből.

Törött árbóc miatt került bajba két férfi a Balatonon

A vízirendőrök május 21-én a Fonyód előtti vízterületre siettek, mert bejelentést kaptak, hogy a parttól mintegy másfél kilométerre eltörött egy hajó árbóca, így magatehetetlenül sodródott - írja a police.hu.

Eltűnt egy 17 éves lány a XVI. kerületből

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitányság számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Györök Anna ügyében.

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Rendőrkézen a XV. kerületi szatír

Elfogták a XV. kerületi rendőrök azt a férfit, aki többször szeméremsértő módon viselkedett - írja a police.hu.

Eltűnt fiút keres a rendőrség

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 14 éves, hejőbábai fiú eltűnése ügyében.

Késsel öltek a belvárosban

Vádemelési javaslattal fejezték be a budapesti nyomozók egy halálesettel végződő késelés ügyét.

Túszejtés és lövés - szükség volt a terrorelhárítókra a főváros VII. kerületében + videó

A BRFK nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki VII. kerületi lakásában kábítószer hatása alatt túszul ejtette nőismerősét, mielőtt a TEK ártalmatlanná tette.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!