2021. augusztus 2.,
hétfő, Lehel napja

tovább

Szájer: Hazánk nincs egyedül a kvóta elleni harcban

A kötelező elosztási kvóta azt az üzenetet küldi az Európa felé tartó több millió menekültnek, hogy szabadon lehet a kontinens országaiba jönni, ez a terv pedig 2015 óta létezik - jelentette ki a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Cinkelt lapok a közbeszerzéseknél, milliárdokért építenek szűrőbuszokat

A Hirtv.hu információ szerint Magyarországon általánossá vált a gyakorlat, hogy a közbeszerzéseket eleve úgy írják ki, vagy menet közben úgy alakítják a feltételeket, hogy az ajánlatkérő által favorizált cég vagy cégek nyerjenek.

Szél: Az erkölcsi züllöttség ott van a Fideszben

Erkölcsi és morális züllöttség, megdönthető hatalom – az LMP miniszterelnök-jelöltjével interjúztunk.

Lázár kibukott, órákat ül egy vasdobozban

A csütörtöki kormányinfón a kancelláriaminiszter arra panaszkodott, hogy sokat kell utaznia Hódmezővásárhelyről Budapestre, mert nem költöztek fel a családjával.

Kézilabdabunda: már kilenc gyanúsított!

Hatról kilencre nőtt a kézilabda-mérkőzésekkel kapcsolatos vesztegetési ügy gyanúsítottjainak száma – jelent meg az ügyészség honlapján szerdán.

Soros-terv: szétplakátolják az országot Orbánék

Mindenki készüljön, óriásplakátok, televíziós és internetes reklámok zúdulnak ránk.

Kocsis szólt oda a BRFK-nak: itt razzia kell!

Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester kérésére indított razziát a BRFK a hírhedt 1-es villamos vonalán és a Hős utcánál, tudta meg a Hír TV-online.

Hatalmas kár érte a Gyermekrák Alapítványt

A három és fél éves vizsgálatot követően a hatóságok megállapították, hogy egyetlen forintot sem költött el szabálytalanul a Gyermekrák Alapítvány.

Nincs B terv, csak választási győzelem

Vona Gábor miniszterelnök-jelöltje erről is beszélt a Hír TV Online-nak adott interjújában, de a közte és Orbán Viktor közötti gyakori szóváltásról is.

A propaganda arca matricázott a Hír TV-nél

Fekete Kristóf Tibor is részt vett a Hír TV székházának összematricázásában, derül ki a biztonsági kamera által rögzített felvételből.

/ 1