2019. március 26.,
kedd, Emánuel napja

Börtönbe megy Geréb Ágnes

Hír TV

2018. január 21., vasárnap 19:00

Börtönbe megy Geréb Ágnes
Többtucatnyian tüntetnek, felemelik a hangjukat külföldön és Magyarországon is azért, hogy engedjék szabadon, hívei pedig leülnék helyette a büntetését. Börtönbe vonul Geréb Ágnes. Az otthonszülés úttörője két tragikusan végződő szülés miatt két év büntetést kapott.

Egy éve történt a veronai buszbaleset
A veronai buszbaleset egyéves évfordulóján az érintett családok még mindig nem tudnak biztosat arról, ki a felelős a tragédiáért. A magyar hatóságok hallgatnak, az olaszok két hónapon belül ígérnek vádemelést.

Gyilkos anyák
Apák anyai szerepkörben. Mi történik azokban a családokban, ahol az édesanya a csecsemő ellen fordul? Mi lesz a családdal, ha az édesanya börtönbe megy? Hogyan állnak helyt a családfők?

Tanyit elítélték
A 90-es évek alvilági verőemberét, Tanyi Györgyöt és testvéreit ezúttal egy fogathajtó ellen elkövetett gyilkossági kísérlet miatt ítélték el. Tanyi és védője Strasbourghoz fordul.

Papp Csaba
20 éve drogosok, öngyilkosok, mérgezett betegek között tölti a mindennapjait. Kollégáival missziót vállalnak, a körülmények nem érdeklik őket, gyógyítani akarnak. Bár csak tüzet oltanak, a gondokat nem tudják megszüntetni.

A Riasztás január 16-i adása.