2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Programajánló

Hír TV

2018. június 1., péntek 09:15, frissítve: péntek 09:26

Környezettudatos és családi- és sportnapra várják az érdeklődőket a Margitszigeten szombaton, a Nyárindító Pikniken. Lesz virágültetés, színpadi programok, koncertek, park mozi.

Aki szereti a finom borokat, az látogasson el a Tokaji Bornapokra, ahol a Sétáló utcában pálinkát is lehet kóstolni. Az Ízek utcájában pedig számos finomsággal várják az ínyenceket egész hétvégén. A fellépők között lesz a Budapest bár valamint a Korda György- Balázs Klári páros.

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a budapesti Nemzeti Vágta lendvai előfutamát, a Muravidéki Vágtát a Gyertyánosi falunappal összekötve. A helyszínen agarász- és lovasbemutatóval, kulturális programokkal, gyermekfoglalkozásokkal várják az érdeklődőket.

Szombaton Húsleves és Petrezsirom fesztivál lesz a kunszigeti sportpályán, a fő esemény természetesen a húslevesfőző verseny. A szervezők szerint nagyanyáink aranyló húslevesét nem érdemes kihagyni! Emellett sztárfellépőkkel és színes gyermekprogramokkal várnak mindenkit.

Szintén szombaton rendezik az V. Nógrádi Várjátékokat, az egész napos történelmi kalandozás során a látogatók betekintést nyerhetnek a vár múltjába, egykori mindennapjaiba, és részesei lehetnek egy élő történelemórának is.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!