2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A szabadság bolond körei 11:00

Programajánló

Hír TV

2018. május 25., péntek 09:44, frissítve: péntek 09:46

Szombat délelőtt fél 11-kor kezdődik a Mesefesztivál Süsüvel és barátaival a XXII. kerületi Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban. A híres egyfejűről szóló zenés mesejátékon túl lesz Búgócsiga zenede koncert és Csupa-Csoda Vándorjátszótér is, ezen kívül sok meglepetéssel várják a gyerekeket és a családokat.

Már szerdán elkezdődött és egészen vasárnapig tart a Budapest Folk Fest a Fonó Budai Zeneházban és a Várkert bazárban. Pénteken a nyárádszeredai Bekecs Táncegyüttes Esszencia indítja az estét. Szombaton pedig a legendás Fitos Dezső Társulat Falusi Színek című műsorával indul a nap. A nagyszínpadon Dresch Mihály két formációja lép fel Borbély Mihály közreműködésével. Vasárnap pedig családi programokra várják a kicsiket és nagyobbakat is.

Péntektől egészen vasárnapig tart a Református Zenei Fesztivál Budapesten a Bakáts téren. A 2004-ben indított zenei fesztivál célja mai is az, hogy megőrizze a református zenei kincsünket és kultúránkat.

A hétvégén már 6. alkalommal rendezik meg az Édes Napok csokoládé- és édességünnepet Győrben a Dunakapu téren. Szombaton és vasárnap a gasztroszínpadon szakmai programokkal várják az érdeklődőket, ahol neves cukrászok, csokoládémesterek mutatják be szakmájuk fortélyait. A színpadon amatőr zenekarok, este neves előadók koncertjeit hallgathatja a közönség. A szervezők azt ajánlják, hogy aki tudja, édesítse meg Győrben a hétvégéjét.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!