2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Schuster Lóránt: Engem meg se kerestek, hogy beszervezzenek!

Hír TV

2019. július 5., péntek 20:30

Egy örökmozgó aki fél évszázada üvölt a színpadon, aki soha nem lesz elégedett se önmagával se a világgal. Aki 50 éve szív egy levegőt a rajongóival. Ő Schuster Lóránt, ő a P. Mobil. Idén 70 éves és legalább 50 éve beszél a két legfontosabb dologról, a szabadságról és az igazságról.

Nekem az a fontos, hogy csinálhassak valamit, ha nem lenne zenekar akkor lehet gyereket vagy vakokat vezetnék át az úton. Vagy elmennék és egy koszos patakot kipucolnék 30 kilométer hosszan. Zenekari szinten meg a Cseh Tamás mondott egy nagyon jót. Vannak zenekarok, akik pénzért mennek és ezzel sincsen semmi baj, lejátszák a bulit, pénzt felveszik és hazamennek. De vannak zenekarok akik azért mennek el mert valamit szeretnének elmondani.

Te mindig megvívtad a harcokat az igazságodért? -kérdezett Turda Adrienn műsorvezető.

Igen, egyetlen egy dolgot tennék hozzá. Én nem vagyok egy megalkuvó fajta, egyetlen egy dolog miatt tettem meg ezt, a zenekar miatt, soha semmi másért, se pénz semmi, csak a közösség miatt voltam hajlandó engedményekre. Népszerű zenekar voltunk, volt tíz év, hogy évente 320-330 koncertet csináltunk, azért az nagyon sok. Nem engedtek lemezt csinálni, nem volt TV, teljesen lenullázták a zenekart. Ezek a rohadékok meg tudták akadályozni, hogy ne publikáljál, hogy ne lehessél népszerű, hogy ne jussál el az emberekhez.

Soha nem csapott meg a szele annak, hogy ha kvázi azt mutatod, hogy behódoltok akkor még nagyobbat tudtok dobni és könnyebben tudtok zenélni? – érdeklődött Turda Adrienn.

Engem meg sem kerestek, hogy beszervezzenek!

Ez mennyire volt benned tudatos, hogy a mai divatos szóval élve ezt az imidzset építsd, hogy a Schuster a kemény rocker aki odacsap az asztalra, őt aztán semmivel ne keressük meg? - folytatta Turda Adrienn.

Én ilyen vagyok, nem volt semmi ilyen. Az ember békét, nyugalmat szeretne, csinálni valamit. Bemutatni, megmutatni. Ez is olyan, hogy azt mondja az Erdős Péter nekem „maga is csak mercedes-t szeretne” ezek csak így gondolkodtak.

Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!