2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Őszintén: „Szegedi ügyekben, kérdésekben a szegedieknek kell dönteni”

Hír TV

2019. szeptember 20., péntek 20:30

Az Őszintén stábja Szegedre utazott, a csongrádi megyeszékhelyen Nemesi Pál független polgármesterjelöltet és terveit ismerhettük meg. A reggeli kávé közben kiderült, hogy Nemesi mérnök végzettségű emberként szereti a rendszert az életében, emellett szereti a versenyt is, de a harctól sem riad vissza.

Ahogy a műsorvezető fogalmazott, azt tudjuk hogy Nemesi Pál hova tart, azt viszont, hogy honnan jött csak kevesen ismerik. A Tisza-parti város polgármesterjelöltje első generációs értelmiséginek mondja magát, nagyon fontos számára a család. Büszkén mesél gyermekkoráról és szüleiről,  akik mindig kétkezi munkából éltek. Apja szigorú, fegyelmezett ember volt és következetességre, becsületességre tanította fiát is. Nyitottságra, egyenességre és őszinteségre nevelték, ezeket az értékeket biztosan kamatoztatni tudná a város vezetésében is. Fiatalon, a középiskola kapcsán került Szegedre. Kollégái szerint alapvető tulajdonságai nem változtak az elmúlt 40 évben csak határozottabb lett és, amit eltervez azt véghez is viszi. A 30 éve alapított FERROÉP Zrt vezérigazgatójaként jelenleg 600 embernek biztosít megélhetést.

Fontos számára, hogy a szegediekkel közvetlen kapcsolatot tartson. Ha a 160 ezres város élére kerülne nagyobb hangsúlyt fektetne a tisztaságra, higiéniára a városban, a hajléktalan kérdést is sürgősen orvosolná, emellett elengedhetetlen tartja az új beruházások Szegedre hozatalát is. 

„30 éve a magam ura vagyok a munka világában. Nem vagyok és nem voltam egy párt tagja sem, ahhoz viszont, hogy a város fejlődni tudjon kell megállapodásokat kötni, kompromisszumokat hozni. Szegedi ügyekben, szegedi kérdésekben a szegedieknek kell dönteni – zárta mondandóját Nemesi Pál.

Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!