2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Mráz Ágoston Sámuel: A siker mögött munka van

Hír TV

2019. november 17., vasárnap 21:00

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője volt G. Fodor Gábor vendége a Nyolcas című műsorunkban. Tanításról, tanulásról a különböző gondolkodásmódok elsajátításáról és a politikai elemzések jelentőségéről, értelmezésének módjáról is beszélgettek.

„A siker mögött munka van. Vannak olyanok, akik szerencsével lesznek sikeresek, de az igazi sikerért meg kell dolgozni.”

- Mráz Ágoston Sámuel így fogalmazta meg azokat a gondolatokat, melyek egyszerre igazak rá, munkavégzésére, a politikusok pályájára és azt is megmagyarázza, - a sokak által tévesen gondoltakkal ellentétben - miért nem mindegy, hogy hogyan végzünk el, egy adott közvéleménykutatást.

„Lehet azt remélni vagy azt gondolni, hogy a politika csupán a bölcsességről szól és az ember a kisujját megnyálazva a szélirányt hamar felismeri és megérzi, hogy az emberek mit gondolnak. Ha jól belegondolunk, az ember szükségszerűen a barátaival van körbe véve, legfeljebb néhány ellenségével. A tőlük jövő impulzusok azok félrevezetőek tudnak lenni. Ezért van szükség közvélemény-kutatásra, hogy ne a barátoknak a vállveregetését és az ellenségeknek a rosszindulatát lássuk csupán, hanem meg tudjuk becsülni, hogy az a sokszínű társadalom, ami körbevesz minket, ami a politikai közösség, a démosz, az hogyan is gondolkodik.”

- foglalta össze a Nézőpont csoport vezetője.

Teljes adás:

Fidesz: a Momentum az új SZDSZ

Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!