2020. január 25.,
szombat, Pál napja

Dömötör Csaba: „A fő kérdés az, hogy hol szülessenek a minket meghatározó döntések!”

Hír TV

2019. szeptember 22., vasárnap 21:00

A Nyolcas című vasárnap esti műsorunkban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára beszélgetett a műsorvezető G. Fodor Gáborral.

Felnőtt egy új jobboldali politikai nemzedék.

Szórólapozás Csepelen, gyűlés a Kossuth téren, ifjúsági szervezetekben való munka, Fidelitas, Európai Néppárt Ifjúsági Szervezete, ahol nem mellesleg 2011-től 2013-ig elnök is lehetett. Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára már egészen fiatalon, a nemzetközi színtéren is képviselhette a magyarok ügyét. Mi teremtette meg a mostani politikai stabilitás alapjait? - többek között erre a kérdésre is választ kaptunk A nyolcasból.

G. Fodor Gábor vendégével, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárával beszélte át a magyar politika fontos kérdéseit. Azt, hogyan állunk a nemzetközi csatatéren, mi várható itthon október 13-án és milyen lesz a világ október 14. után. A magyar érdekek képviselése, a hazai értékek megőrzése, a magyar politikai törekvések ismertetése, különböző generációk közös pontjai, politikai stabilitás, erősödő politikai közösség létrejötte, mind az est témái közé tartoztak.

Teljes adás:

Hír TV