2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Napról napra: A nemzeti konzultáció határozta meg a második hullám elleni védekezés intézkedéseit

Hír TV

2020. szeptember 13., vasárnap 17:55

Orbán Viktor arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy továbbra is szükség van a szabályok szigorú betartására. Már az Európai Zsidó Szövetség is elítéli a Jobbikos Bíró László indulását. Gyurcsány Ferenc pedig titokzatos egyeztetést folytatott a Színművészeti Egyetemről. Többek között ezekkel a témákkal foglalkoztak a Hír TV Napról napra című műsorában.

A koronavírus-járvány nem béníthatja meg újra Magyarországot, ezért meg kell védeni a működőképességét

- jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor bejelentette: mindenki számára ingyenes lesz az influenza elleni védőoltás, valamint hamarosan hatósági áras lesz a koronavírus-tesztelés.

Az első hullám idején Magyarország jól vizsgázott, azonban továbbra is szükség van a szabályok szigorú betartására

- erről beszélt a Kossuth Rádióban a miniszterelnök. Orbán Viktor elmondta: a nemzeti konzultáció határozta meg a második hullám elleni védekezés intézkedéseit.

Általános korlátozásra nem kell számítani - így foglalta össze az iskolákkal kapcsolatos helyzetet a miniszterelnök. Ugyanakkor hozzátette: új szabályokat hoztak a járvány terjedésének megfékezésére.

A műsorban ezt követően felidézték, hogy azonnali fertőtlenítést rendelt el a kormányhivatal a kamaraerdői otthonban, de Gyurcsány Ferenc a Színművészeti Egyetemről folytatott titokzatos egyeztetése is górcső alá került.

Teljes adás:

Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!