2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Globál 23:25

Ezek a rendőrök felveszik a versenyt a civil strongmanekkel

2015. augusztus 19., szerda 10:21, frissítve: szerda 10:54

Lengősúly- és traktorgumi-cipelés – egyebek mellett ezekben a számokban mérkőztek meg az ország legerősebb rendőre címéért a versenyzők Hajdúszoboszlón. A nem mindennapi versenyen a rendőröket több száz néző buzdította.

Rá is fért a biztatás a versenyzőkre. Hiszen most a gumibotnál sokkal nehezebb súlyokat cipeltek a rendőrök. A lengősúlycipelés bajnoka Bíró László lett, aki a 400 kilogrammos rakományt 10 méterre, 15 másodperc alatt vitte el. A fiatal dabasi járőr azt mondja: munkájában is előny a tekintélytisztelő megjelenése. „Szerintem mindenképpen segít. Járőrtársaim is örülnek, ha velem mehetnek ki szolgálatba” – mondta a járőr.

Lukács Krisztián, a verseny főszervezője, aki hatszor volt már az ország legerősebb rendőre, azt mondta: a látványos bemutató egyik célja, hogy erősítse a rendőrök és az állampolgárok kapcsolatát. „Legfőbb üzenete az, hogy a rendőrök is erősek, nem kell őket lebecsülni. Mi is része vagyunk a társadalomnak, mi is meg tudjuk csinálni, amit a civil strongmanek” – hangsúlyozta.

A társadalmi kapcsolatok erősítését sikeresen teljesítette a verseny. Hajdúszoboszlón az egyéni országos bajnokságot a hűvös, esős idő ellenére több szászan szurkolták végig.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!