2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Verhetetlen a Budapest Wolves a magyarországi amerikai futball utánpótlásában

Hír TV

2017. november 12., vasárnap 10:12, frissítve: vasárnap 10:55

Az Angyalföldön megrendezett U19-es döntőt a Farkasok 18-12-re nyerték a Miskolc Steelers ellen. A két csapatból sok játékos kerül most felnőttcsapatokhoz, edzőik szerint ott is megállják majd a helyüket.

Három éve nem talál legyőzőre a Budapest Wolves a magyarországi amerikai futball juniorbajnokságában. A széria most sem szakadt meg: a Farkasok egytochdownnyi különbséggel győzték le a Miskolc Steelers ificsapatát a budapesti fináléban.

A borsodiak vezetőedzője szerint fiai túl is teljesítették az elvárásokat. „Lelkesen küzdöttek a srácok, ennyi pontot senki nem termelt a Wolvesnak, úgyhogy büszke vagyok rájuk, a szívüket-lelküket kitették a pályára. A szezon elején elvárt reális cél a rájátszásba jutás volt, de ettől sokkal többet csináltak a srácok, sokkal többre jutottak” – nyilatkozta Varga Zoltán.

A bajnok Farkasok vezetőedzője úgy fogalmazott: nem mindennel volt elégedett, de a győzelmet nem kell magyarázni. „Megbeszéltük a végén a játékosokkal, hogy azért rájuk férne egy kis leszúrás, sokkal jobban fel kellett volna készülniük. Alapvetően tudtuk, hogy ezt fogja az ellenfél játszani. Szépen játszott az ellenfél, megérdemelten volt szoros a mérkőzés, de úgy gondolom, hogy mi sokkal jobban játszhattunk volna. De természetesen a győzelmet nem kell magyarázni” – fogalmazott Kovács István.

A Wolves 18-12-re győzött, a legértékesebb játékos a Farkasok futójátékosa, Benke Ábel lett.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!