2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Moziklip

Következik:

Híradó 15:00

Török: Piaci viszonyok alapján azok kerüljenek be, akik a legjobbak

Hír TV

2017. november 10., péntek 22:08, frissítve: szombat 12:21

Piaci alapon kellene a magyar labdarúgást működtetni – jelentette ki Newsroom című műsorunkban Török Ferenc.

Az olimpiai bajnok öttusázó szerint a Luxemburgtól elszenvedett vereség után a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetésének is le kellene vonnia a megfelelő következtetést. A sportoló egy munkaanyagot is elkészített, amelyben a magyar labdarúgás megújításának lehetőségeit elemzi.

„Ha a fiatal nem vívja ki a jogosultságot arra a teljesítményével, hogy bekerüljön az első csapatba, akkor ne kerüljön be. Tehát piaci viszonyok alapján azok kerüljenek be, akik a legjobbak. Ha a legjobbak játszanak, akkor javulni fog a színvonal, ez az egyik. A másik, ami hiányzik: nem tudunk magyar játékosokat eladni külföldre igazán komoly pénzért” – jelentette ki az egykori klasszis öttusázó a Hír TV-ben. 

Milliárdok, eredmények nélkül

A miniszterelnököt is kiosztotta Urbán Flórián a labdarúgó-válogatott luxemburgi veresége után – számoltunk be róla korábban. A volt válogatott focista Facebook-bejegyzésében egyebek között azt sérelmezi, hogy a szakma helyett politikai megbízottak irányítják a hazai labdarúgást, és milliárdokat ölnek bele a sportba eredmény nélkül.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!